авторські ексклюзивні торти
кондитерська фабрика
"Кондитер Т-Престиж"
преміальні торти на замовлення
від 450 грн./кг
Ручнаробота
майстри смаку
ексклюзивні роботи
Кондитерська фабрика "Кондитер Т-Престиж" заснована більше 10 років тому. У своїх творіннях ми об'єднуємо кращі традиції приготування кондитерських виробів провідних кухонь світу.
Продукція виготовляється на найсучаснішому обладнанні виробництва Італії, Німеччини, Франції, України.
Ми пропонуємо до Вашої уваги понад 100 найменувань тортів на замовлення. У нас Ви завжди знайдете святкові торти для днів народжень, весіль і торжеств, а також безліч ексклюзивних тортів.
НАШІ ТОРТИ - ЦЕ ...
1. Виготовлення ексклюзивних авторських
тортів в рамках кондитерської фабрики.
2. Можливість вибору з усіх видів
начинок і коржів.
3. Сучасні технології декору:
- айсінг
- аерографія
- мастика
- художнє оформлення
Використовуємо якісні натуральні інгредієнти
НАШІ ПЕРЕВАГИ
галерея тортів
-
ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ
Основа:
Шоколадний бісквіт просочений кавовим сиропом з'єднаний вершково-сметанним кремом з додаванням шоколаду і свіжих фруктів.Оздоблення:
Мастика, свіжа полуниця, меренги та макаруни.Вага: ~ 2,500 кг.
-
ТЕМАТИЧНИЙ
Основа:
Сметанно-шоколадний бісквіт просочений сиропом з коньяком з прошарком повітряного напівфабрикату, з'єднаний масляним кремом з вареним згущеним молоком з додаванням волоського горіха.Оздоблення:
Печиво, шоколад, шоколадна глазур.Вага: ~ 2,500 кг.
-
ВЕСІЛЬНИЙ
Основа:
Тонкий ніжний білий бісквіт, з'єднаний суфле з додаванням фруктів (ананаси, персики) або з шматочками шоколаду.Оздоблення:
Мастика — м'яка пластична маса з цукрової пудри, призначена для обтягування торта і ліплення їстівних фігурок-прикрас. Мереживо — айсінг.Вага: ~ 8,000 кг.
-
ЄДИНОРІГ
Основа:
Медові коржі з'єднані масляним кремом зі згущеним молоком «ірис» з грильяжної прошарком.Оздоблення:
Мастика — м'яка пластична маса з цукрової пудри, призначена для обтягування торта і ліплення їстівних фігурок-прикрас. З додаванням меренгів.Вага: ~ 3,000 кг.
-
ЗОЛОТИЙ ТОРТ
Основа:
Соковитий масляний бісквіт з додаванням какао з'єднаний шоколадно-сметанним кремом з додаванням чорносливу і волоського горіха.Оздоблення:
Мастика та шоколад.Вага: ~ 3,000 кг.
-
ТОРТ НА ПЕРШУ РІЧНИЦЮ
Основа:
Масляні бісквітні коржі з какао. Сам торт прошарований дуже смачним сирним кремом з додаванням шматочків полуниці та персика. Просочення коржів сиропом з додаванням коньяку надає торту м'якість і насиченість смаку.Оздоблення:
Мастика — мягкая пластичная масса из сахарной пудры, предназначена для обтяжки торта и лепки съедобных фигурок-украшений. Позволяет создать торт с индивидуальными украшениями и придать ему любую форму.Вага: ~ 4,000 кг.
-
ЧОРНИЙ ШОКОЛАД
Основа:
Шоколадний бісквіт «Брауні» з'єднаний мусом з трьох видів шоколаду (чорний, білий, молочний) з додаванням лікеру «Бейліз» і вишні (ананас).Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення.Вага: ~ 5,000 кг.
-
РОЖЕВИЙ З ЛЕБЕДЯМИ
Основа:
Тонкий ніжний білий бісквіт, з'єднаний суфле з додаванням фруктів (ананаси, персики) або з шматочками шоколаду.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 5,000 кг.
-
ТОРТ ФІОЛЕТОВИЙ
Основа:
Білий ніжний бісквіт з'єднаний йогуртовим суфле з додаванням фруктів (полуниця, персики, ананаси).Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, Айсінг.Вага: ~ 4,000 кг
-
ЧЕРВОНІ КАЛИ
Основа:
Білий і шоколадний бісквіт просочений коньяком, з'єднаний вершковим кремом з додаванням фруктів (банан + ківі, банан + ананас, полуниця + ківі, банан + полуниця).Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 5,000 кг.
-
БЛАКИТНИЙ З МЕТЕЛИКАМИ
Основа:
Тонкий ніжний бісквіт з'єднаний сирним суфле з додаванням фруктів.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 5,000 кг.
-
ТОРТ ПІВОНІЇ
Основа:
Масляний бісквіт просочений коньяком, з'єднаний кремом «Шарлот» з додаванням гіркого шоколаду і горіха кеш'ю.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 5,000 кг.
-
ВЕСІЛЬНИЙ З ЛІЛІЯМИ
Основа:
Масляний бісквіт просочений коньяком, з'єднаний кремом «Шарлот» з додаванням гіркого шоколаду і горіха кеш'ю.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 5,000 кг.
-
ТОРТ ЛОТОС
Основа:
Шоколадний бісквіт «Брауні» з'єднаний мусом з трьох видів шоколаду (чорний, білий, молочний) з додаванням лікеру «Бейліз» і вишні (ананас).Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 5,000 кг.
-
СТИЛЬНА ЛЕДІ
Основа:
Шоколадно-кавовий з абрикосовим джемом: Масляний шоколадний бісквіт просочений кавовим сиропом і абрикосовим джемом, з'єднаний шоколадно-вершковим кремом.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 3,000 кг.
-
ЗИМОВИЙ КРАЄВИД
Основа:
Піна колада: білий ніжний масляний бісквіт просочений молочно-кокосовим сиропом і з'єднаний кокосово-заварним кремом з ананасами.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 3,000 кг.
-
ТОРТ КІЛЬЦЯ
Основа:
Шоколадний мус: шоколадний бісквіт «Брауні» з'єднаний мусом з трьох видів шоколаду (чорний, білий, молочний) з додаванням лікеру «Бейліз» і вишні (ананас).Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 5,000 кг.
-
ТОРТ ТАНГО
Основа:
Три види бісквіта (маковий, горіховий, з родзинками) з'єднані шоколадно-сметанним кремом.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 4,000 кг.
-
КАЛИ
Основа:
Медові коржі з'єднані масляним кремом зі згущеним молоком «ірис» з грильяжним прошарком.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 5,000 кг.
-
СКАТЕРТЬ З ЧАШКОЮ
Основа:
Бісквіт «Брауні» просякнутий насиченим шоколадним соусом і шоколадним лікером.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 2,500 кг.
-
КВІТКА З МАЛЮКОМ
Основа:
Сметанно-шоколадний бісквіт просочений сиропом з коньяком з прошарком повітряного напівфабрикату, з'єднаний масляним кремом з вареним згущеним молоком з додаванням волоського горіха.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 2,500 кг.
-
ПОМАРАНЧЕВИЙ НАСТРІЙ
Основа:
Морквяний бісквіт з ананасом, фундуком, родзинками просочений ніжним вершковим кремом маскарпоне.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 3,000 кг.
-
МАКИ
Основа:
Соковитий масляний бісквіт з додаванням какао з'єднаний шоколадно-сметанним кремом з додаванням чорносливу і волоського горіха.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 3,000 кг.
-
НІЖНІСТЬ
Основа:
Білий ніжний масляний бісквіт просочений молочно-кокосовим сиропом і з'єднаний кокосово-заварним кремом з ананасами.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 3,000 кг.
-
КВІТКА САКУРИ
Основа:
Рікотта з грушею: два пісочно-горіхових диска з'єднані ніжним кремом із сиру «Рікотта» з додаванням сіропірованой груші.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 2,500 кг.
-
РОЗА ПІД КУПОЛОМ
Основа:
Шер-Амі: медові коржі з'єднані сметанно-вершковим кремом з додаванням сухофруктів і волоського горіха.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 2,500 кг.
-
НАРЦИСИ
Основа:
Шоколадно-сметанна: шоколадний бісквіт просочений кавовим сиропом з'єднаний вершково-сметанним кремом з додаванням шоколаду і свіжих фруктів.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 3,000 кг.
-
ВАФЕЛЬНА РОЗА
Основа:
Шоколадно-кокосова: масляний шоколадний бісквіт просочений шоколадним лікером і з'єднаний кремом «Шарлот» з кокосовою стружкою з додаванням гіркого шоколаду.Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 2,500 кг.
-
ЧЕРВОНИЙ ТОРТ
Основа:
Шоколадний бісквіт «Брауні» з'єднаний мусом з трьох видів шоколаду (чорний, білий, молочний) з додаванням лікеру «Бейліз» і вишні (ананас).Оздоблення:
Використовується мастична маса кращих виробників світу, оформлення декоративними елементами, кондитерська кольорова пудра. Художнє ліплення, мережива з айсінгом. Оформлення з використанням аерографа.Вага: ~ 4,500 кг.